Vakantie = rust of onrust

De vakantie is nu een week bezig, heerlijk!
Misschien nemen jullie het vliegtuig naar Spanje en leven de kindjes zich uit in het zwembad. Misschien doen jullie dit jaar een ’s taycation’ (de kindjes zijn nog wat te klein, de verbouwingen gaan voor,…) en staat de tuinstoel te blinken in de zon!

Maar de vakantie kan ook figuurlijk vliegen zijn: van de crèche (voor de jongste) naar het speelplein (voor de oudste), toch even terug naar huis (want ze gaan blijkbaar zwemmen met het speelplein dus toch een zwempakje nodig) om dan bezweet, uitgeput maar opgelucht thuis te komen waar de afwas van de BBQ van gisteren staat te wachten.

Een mini-tripje naar toilet kan dan zoveel deugd doen! Even niet vliegen, even rust, even geen badpakken en zonnecrème, geen vuile borden,

Maar niet té lang want de lieverds roepen al: ‘Mamaaaaaa de ijskar is daar!’

Geniet van al jullie mini-tripjes deze zomer!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *